Vidya Shah & groep

Op donderdag 21 november 2013 komt Europalia.India naar Bierbeek. Vidya Shah en groep brengen klassieke Noord- en Zuid-Indische muziek. Haar rijk stemtimbre wordt ondersteund door authentieke instrumenten.

Oorspronkelijk heeft Vidya Shah een opleiding gevolgd in Carnatische muziek. Vervolgens heeft ze zich opgeleid in andere poëtische zangstijlen khayal, thumri, dadra, ghazal gayaki, soefi en bhakti. In India is ze heel populair en ze heeft ook een heel aantal platen opgenomen, zowel in India als op buitenlandse labels. Verder is Viday Shah ook geëngageerd in verschillende projecten waaronder het project Women on Record, die het verspreiden van vrouwelijke zangers dankzij de revolutie van plaatopnames viert. Die verspreiding wordt vandaag verder gezet door de nieuwe media. Ze schrijft ook over muziek en in directeur van de programmatie van het Centre For Media and Alternative Communication.

De concerten van Vidya Shah zijn ontroerend en indrukwekkend. Het publiek wordt weggevoerd naar de verschillende poëtische dimensies van de vele zangstijlen die zij beheerst.

In het kader van WEEK VAN DE SMAAK worden Indische hapjes aangeboden.

Meer info: www.vidyashah-music.blogspot.com - www.weekvandesmaak.be - www.europalia.eu

Waar?  CC de borre, Speelpleinstraat 10, 3360 Bierbeek
Wanneer? 21.11.2013, van 20:00 tot 22:00 uur

Tickets: € 14 / € 13 vdp: www.ccdeborre.be  l   016 46 14 00  l   ticket@deborre.be

Kaart